Allmøte Minde IL

Torsdag 28.november kl 19-2015 inviterer vi til allmøte i auditoriet på Paradis skole. Håper å se mange av dere der!

Minde i urban avdeling

Avdelingsoppsettet for neste års 5. divisjon er nå klart. Alle som liker heftige nabooppgjør, har mye å se fram til.

Støtt Minde IL når du tipper

Gjennom Grasrotandelen kan du gi penger til Minde IL uten at det koster deg en krone.

Alle Minde-lag til semifinale

Fantastisk innsats av Minde ILs fire guttelag som alle er klare for semifinale i Lagunen fotballfest.

Julekalender 2019

24 premier på 1000 kroner, superenkel, store vinnersjanser, årets kalender bør nesten selge seg selv.

God innsats av Minde-lagene

Kaptein Sander Minne (bilde) og hans lag Minde 1 (G16) er klar for semifinale i Lagunen fotballfest.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: