Tjen penger på dømming av 5'er- og 7'er-kamper

Er du 13 år eller eldre og interessert i å dømme 5?er- og 7?er-kamper? Ved å ta klubbdommerkurset blir du kvalifisert til å dømme disse kampene. Send en uforpliktende e-post til Kristoffer på mindedommer@hotmail.com og meld din interesse. Kurset blir arrangert i klubbhuset på Paradis hvis interessen er stor nok. Les videre for å få mer informasjon om dømming i Minde.

Minde har i år 10 dommere i 11’er-fotballen. For å dømme 11’er-fotball må du være minst 15 år. Nå er det på tide å få opp en gruppe med klubbdommere som kan dømme kampene i de yngre klassene (5’er- og 7’er-fotball). Du må være 13 år eller eldre for å dømme 5’er- og 7’er-kamper.

Les mer om klubbdommerkurset her: http://www.fotball.no/hordaland/t3.asp?p=56542&cat=53517

I Minde er det ca. 30 lag som spiller 5’er- eller 7’er-fotball. Dette betyr at det i løpet av ett år vil være 150-200 hjemmekamper som trenger dommer.

Klubbdommerkurset varer i 8 timer og vil bli arrangert i klubbhuset på Paradis hvis interessen er stor nok.

Meld din interesse til mindedommer@hotmail.com. Skriv inn navnet ditt og en e-postadresse som du leser jevnlig. Da vil du få beskjed på e-post hvis kurset blir arrangert. Følg også med på www.mindeil.no.