Grasrotandel Norsk-Tipping

I 2009 har Grasrotandelen tilbakevirkende kraft. Dette betyr at hvis du registrerer Minde Idrettslag som din grasrotklubb FØR NYTTÅR, vil Minde Idrettslag motta 5 prosent av alt du har spilt for i hele 2009. Grasrotandelen fortsetter også i 2010, men da beregnes det grasrotandel fra det tidspunktet du registrerer deg. Du kan registrere deg hos kommisjonær eller på internett (se lenke i denne artikkelen). SMS-registrering er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Minde sitt organisasjonsnummer er 980396916.

Registrering

Internett

Du må logge deg inn med spillerkortet ditt på www.norsk-tipping.no (for å gjøre dette trenger du en kortleser). Deretter søker du etter Minde her (søk etter Minde eller Minde Idrettslag). Følg instruksjoner på skjermen.

Hos din kommisjonær - 3 alternativer
• Skriv ut strekkoden som er vedlagt denne artikkelen og gi denne til kommisjonæren
• Opplys organisasjonsnummeret til Minde, 980396916
• Kommisjonæren kan søke seg frem til Minde Idrettslag på terminalen