Minde søker engsjerte trenere til undomsfotballen

Norges Fotballforbund (NFF) sin visjon er «Fotballglede - muligheter og utfordringer for alle». Minde IL ønsker gjennom sitt tilbud å støtte oppunder denne visjonen. «Breddeklubben som utvikler vinnere» er Minde IL sin visjon. Det betyr at i Minde IL skal spillerne ha en trygg arena for sportslig utvikling uavhengig av nivå. Minde IL ønsker flest mulig spillere, og ha de lengst mulig i klubben. Minde IL sine verdier er: Målbevissthet, Engasjement, Treningsglede, Samhold. Minde IL er opptatt av å ivareta treningsgleden og engasjementet klubben har for sine medlemmer. Vi søker trenere som har fotballbakgrunn og som trives med å jobbe med barn/ungdom. Personen(e) vi søker er engasjert og fleksibel. Det er en fordel med gjennomført trenerkurs.

Stillingens arbeidsoppgaver er bl.a:

• Treneren skal gjennomføre 3 treninger i uken og delta på kamper.
  • Treneren er ansvarlig for at rett/nok utstyr til laget er på plass.
  • Treneren er ansvarlig for at treningsøktene er planlagte i forhold til Minde IL sin utviklingsplan.
  • Treneren skal påse at spillere på hospitering tas godt imot av alle.
  • Treneren skal legge ut info om trening og kamper på lagets FB side, samt informere foreldre ved behov på samme fora.
  • Treneren skal føre oversikt over oppmøte og treningsdisiplin.
  • Trenere skal møte på de trenermøter klubben arrangerer.

Trenere ansettes av Sportslig leder og styret og rapporterer til Sportslig leder.

Personlige egenskaper:

• God kommunikasjonsevne og tålmodighet
  • Evne til å jobbe selvstendig og strukturert
  • Gode samarbeidsevner
  • Stor arbeidskapasitet med høy grad av fleksibilitet

Trenere må samarbeide med andre trenere på tvers av årskull, og med sportslig leder.
Lønn og øvrige arbeidsvilkår avtales med den som ansettes i stillingen. Vi ønsker at
den/de som ansettes kan være på plass for oppstart før neste sesong.

Søknad på stillingen med attester, vitnemål og referanser sendes til:
Perry Fedje: perry@paradiseiendom.no
tlf. 55 60 40 32 - mob: 934 11 748