Takk for super Mindedag!

For en dag vi fikk med strålende vær, strålende barn og voksne, strålende salg og strålende fotballspill.

2009-kullet har gjort en fabelaktig innsats i forberedelser og underveis. Serveringen var topp, riggingen tålte vinden, speakeren var bedre enn på Staddaen, premiene var mange og flotte, dommerne var suverene, og det ble masse fotball for store og små.

Odd og Hanka ble hedret for sin utrettelige innsats med vedlikehold av anlegget hver uke. Johs for maling av klubbhus og pølsebod. Og Morten for utallige timer med snøskuffing og annet vedlikehold. TAKK!

Takk til alle som deltok og gjorde dagen så bra! Spesielt takk til alle på 2009-kullet med Monica i spissen, takk til Fana Kjøtt og Lerøy som støtter oss med mat hvert år, takk til Evergood for kaffe, og takk til Platou sport, Aktiv365, Rema1000, Kiwi, Harmonien, Rush, Fløibanen, Monter, Cirkle K Macron og mange flere for premier!