Seinsommarrapport frå Minde Tornado

Det er bra lenge sidan sist vi gjorde opp status, og dermed på høg tid att!

Midtvintersrapport frå Minde Tornado

Minde Tornado har ikkje lege på latsida så langt i vinter. På den siste treninga før jul arrangerte vi miniturnering i lag med Minde Drage, og no på nyåret har vi delteke på to cupar i Vestlandshallen.

Fin serieavslutning for Minde Tornado

Det var spennande, underhaldande, morosamt og målrikt. Det var flust av foreldre og søsken på sidelinja. Det var kaker og brus, kaffi og kjeks. Og sjølvsagt var det sol - igjen. Jaggu var ikkje Huseklepp'en der òg!

Minde Tornado på Sartor Cup i helga

Det eine tek det andre om dagen. Er det ikkje trening, er det seriekamp. Er det ikkje seriekamp, Er det Mindedag. Og er det ikkje det heller, er det gjerne cup - Sartor Cup, til dømes.

Knipe tap for Minde Tornado

Så gjekk vi altså på ein liten smell. Den første etter sommarferien og den andre nokosinne. Etter 2 x 20 minutt i ettermiddag måtte sigersvande Tornado-gutar sjå seg slått på bortebane mot Baune Blå.

Ny siger for Minde Tornado i velspelt og målrik kamp

Tidleg søndag ettermiddag: Ei innhaldsrik fotballveke for Minde Tornado skulle avsluttast med heimekamp mot Nymark Hvit. Og FOR ei avslutning det skulle bli!

5-4-siger til Minde Tornado i første kamp etter ferien

Dagen var kommen. Ventetida var over. Minde Tornado 2007 skulle spele kamp igjen - no også med skikkelege drakter, ikkje berre gule vestar.

Braksiger for Minde Tornado i vårsesongens siste kamp

Torsdag 5. juni spelte Minde Tornado sin femte og siste seriekamp i vårsesongen - denne gongen borte mot Djerv på Møhlenpris. Regnbyene tidlegare på dagen bekymra oss lite, for når Tornado speler kamp, skin sola alltid (heilt nytt jungelord)!

Minde Tornado vann igjen

Nok ein fin vårdag med sol og 20 grader, og nok ein målrik kamp for Minde Tornado - denne gongen borte mot Varegg Ninjago på grusdekket på Mulebanen.

Ny målrik kamp for Minde Tornado

Minde Tornado spelte sin tredje seriekamp i ettermiddag. Motstandaren denne gongen var Baune Blå, og det skulle vise seg å bli nok ein målrik seanse heime på Paradisbanen.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift